Vijf redenen om een huisje te huren in Zeeland

Ook dichtbij huis, in ons eigen Nederland kunt u heerlijk vakantie vieren… in een recreatiehuisje!

 

1. Je zit lekker midden in de natuur

Veel vakantiehuisjes zijn gelegen aan zee, of in een bosrijke omgeving. Dat is niet zomaar: natuurliefhebbers maken graag gebruik van een verblijf in vakantiehuisjes om lekker te genieten van frisse lucht en lange fiets- of wandeltochten te maken langs zonovergoten, groene routes. Misschien kom je zelfs wilde dieren tegen En na zo’n vermoeiende dag is er niets heerlijker dan neer te ploffen bij je eigen huisje, zonder dat je eerst helemaal terug naar huis moet rijden. Spelen met de kinderen, en plannen maken voor je volgende dag. Een ultiem vakantiegevoel!

Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een vakantiehuisje te betrekken in zeeland. In de morgen word je wakker tussen de zingende vogels.  Er zijn strandjes waar je heerlijk kunt zwemmen, je kunt de polders in, of  bezoek de “Berkenhof Tropical Zoo” in Langeweegje ga op zeehonden safari op de Westerschelde. Iets verderop kun je ook met de (klein)kinderen naar het “Klok’uus” in ’s-Heer-Abskerke of ga haaientanden zoeken met de kinderen op de Kaloot

2. Het is betaalbaar voor iedereen

Een vakantiehuis is verrassend betaalbaar. Dat merk je echt goed als je de prijs door het aantal dagen en het aantal personen deelt. Een kamertje op een hotel is vaak stukken duurder, om maar te zwijgen over alle bijkomende kosten. Vaak is een groot deel van de voorpret het vinden van een mooie aanbieding, waardoor je nog vrolijker op vakantie gaat. En je houdt meer geld over om tijdens je vakantie lekker uit eten te gaan of een souvenir te kopen. Of je houdt het geld gewoon in je zak voor een volgende vakantie.

3. Veel mogelijkheden én privacy

Het is al gezegd, een vakantiewoning is een ideale uitvalbasis voor wie de natuur in wil. Maar niets hoeft uiteraard. Je zit niet vast aan bepaalde tijden. En je hebt zelf een keukentje en douche tot je beschikking. Het fijne van een natuurhuisje is ook dat je niet hutje mutje op elkaars lip zit: je zit midden in de natuur, waardoor je geen last heb van de muziek van de buren, zoals bij een hotelkamer of appartement.

Je zou kunnen stellen dat een vakantie in een recreatiehuisje de meest flexibele, privacy-vriendelijke én betaalbare vakantie is. Er hoeven dus geen familieleden thuis te blijven, iedereen is welkom.

4. Kindvriendelijk: leuks voor iedere leeftijd

Een vakantiehuisje is heel fijn voor de kinderen. Ook voor de allerkleinste zijn er belevenissen. Er zijn vaak speeltuinen, kinderboerderijen, zwemgelegenheden, en restaurants met pannenkoeken in de nabije omgeving. Faciliteiten en activiteiten zijn vaak afgestemd op de eigenschappen en de cultuur van de betreffende omgeving. Een vakantie met kinderen vraagt vaak veel organisatie. Vakantiehuisjes hebben vaak al een hoop faciliteiten beschikbaar die voor kinderen noodzakelijk zijn, bieden bijvoorbeeld ook babyspullen aan. En in een vakantiehuisje heb je natuurlijk ook veel meer ruimte dan in een krap appartement. De kinderen kunnen gewoon even naar buiten rennen hun eigen speeltuin de trampoline de hangmat, de frisse lucht in, zodoende hun energie kwijt. Zonder dat door de ligging je hoeft te vrezen voor verkeer of andere gevaren!

5. Ontsnappen: je komt eindelijk tot rust

Als je lekker rustig een boek gaat lezen, of naar het zwembad wilt, of wilt genieten van musea: het is allemaal mogelijk. Een vakantiehuisje is de ideale manier om even te ontsnappen uit de sleur en zorgen van alledag. Maar je zit niet zover van huis, dat je in geval van nood niet terug kan komen. In een huisje word je in de ochtend wakker met fluitende vogels in plaats van toeterende bussen of luid pratende buren. Er kunnen niet plotseling onverwacht mensen op bezoek komen. Je kunt zelfs beslissen om die smartphone gewoon uit te zetten en het nieuws te laten voor wat het is: of niet.

Stuur uw bericht
Kunnen wij u ergens mee helpen?
Welkom bij Deltahof.
Kunnen wij u ergens mee helpen?